bopen

Welkom bij Plevier Watersport

Plevier Watersport ontwerpt, bouwt en verkoopt pleziervaartuigen in aluminium, polyester en staal. U vindt maar geen schip dat echt bij u past? Overweeg dan eens maatbouw. Wij ontwikkelen het graag mét u.

Slepertje

de plevier P7 is een authentiek slepertje voorzien van alle moderne gemakken, gemaakt van onderhoudsvriendelijk polyester en voorzien van hoogwaardige materialen.

Aluminium boten

Door gebruik van zeewaardig aluminium (5083 H110) en het inbouwen van de beste componenten is het onderhoud van deze sloepen en werkboten minimaal. Er zijn 3 ontwerpen op de markt.

Ontwerpen

Bouw op maat begint bij ons met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Zo ontstaat een schip dat helemaal toegespitst is op de dingen die ú belangrijk vindt.

Pontjes

Je wilt het liefst zonder omweg naar de overkant met je fiets of te voet. Plevier Watersport ontwerpt en bouwt  pontjes voor fietsers en voetgangers.

Plevier Custom Cars

Ries Plevier ontwerpt, ontwikkelt en bouwt ook kitcars waarbij comfort en kwaliteit aan de hoogste eisen voldoen. Als basis word gebruik gemaakt van de 2CV.

Occasions

Wij beschikken over diverse gebruikte boten.
Ook kunt u bij ons terecht voor verkoopbemiddeling, onderhoud, winterstalling en boottransport!

Wat wij u kunnen bieden

Met een schat aan ervaring, beheersing van de modernste technieken en kennis van uiteenlopende materialen brengen wij de kwaliteit in de markt naar een hoger niveau. Toen we ons bedrijf begonnen hadden we slechts één visie: we wilden het beste. Door consequente ontwikkeling van ons product, het optimaliseren van productieprocessen en het vergroten van de betrouwbaarheid van onze producten zijn wij gekomen waar Plevier Watersport nu is.

Met behulp van geavanceerde ontwerptechnologie, kwaliteit, vakmanschap en productietechnieken, samen met de beste materialen, zijn wij in staat om voor u een boot te bouwen die zich onderscheidt van alle andere boten. Voor technische uitdagingen deinzen wij niet terug. Hierbij vertalen wij de wensen van de klant naar een boot voorzien van alle moderne gemakken.

Plevier Watersport bestaat uit een klein team van zeer ervaren professionele bootbouwers. Ries Plevier zelf heeft zijn studie Naval Architect gevolgd aan het Westlawn Institue of Marine Technology, Mystic seaport Mystic CT USA. Het team biedt u grote service en (after-sales) support!

Vragen?

Als u vragen heeft , bel of mail ons gerust. Wij staan graag voor u klaar!

Informatie vindt u op de