bopen

Plevier Watersport bouwt naast polyester ook aluminium boten. Dit jaar zijn twee verschillende nieuwe aluminium modellen op de markt gebracht: de Plevier A6 Elegance en de Plevier A5 Calimero. Door gebruik van zeewaardig aluminium (5083 H110) en het inbouwen van de beste componenten is het onderhoud van deze boten minimaal. Voor individuele wensen kunnen de ontwerpen aangepast worden. Plevier Watersport staat voor innovatie, kwaliteit en service.

Plevier A6 Elegance

De Elegance Serie is een klassiek gelijnd, duurzaam, comfortabel en stabiel tourschip met weinig diepgang. Verschillende aandrijvingen, waaronder elektrisch en buitenboordmotor behoren tot de mogelijkheden.

Afmetingen: (lxbxd): 5.50 x 1.86 x 0.46 m

Plevier A5 kameleon

Sloep/werkboot, leverbaar in diverse lengtes en met dieselmotor, elektromotor of buitenboordmotor, speciaal gebouwd voor een vaargebied met lage bruggen en ondiep vaarwater

Afmetingen: (lxbxd): 5.00 x 1.90 x 0.45 m

Plevier A5 Calimero 

De aluminium romp vereist zo goed als geen onderhoud, is zelflozend, stabiel en oersterk. De stille, milieuvriendelijke elektrische voortstuwing is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Tevens kan er in de bun een buitenboordmotor geplaatst worden.

Afmetingen: (lxbxd): 5.03 x 1.98 x 0.36 m

Dock boten

Voor diverse werven ontwerpen wij aluminium vaartuigen.